Eostre s-a lăsat așteptată și anul acesta, dar iată că măcar în apropierea Paștelui aceasta a început să-și facă simțită prezența. Ar trebui să îi mulțumim, atât pentru faptul că a reușit să alunge ploile, cât și pentru simbolul pe care majoritatea dintre noi îl asociază astăzi cu Paștele: iepurașul. Eostre (sau Ostara) este de fapt zeița primăverii și a fertilității, existând o legendă care ne spune cum ea a reușit să salveze de la îngheț o pasăre prin a o transforma într-un iepuraș care însă și-a păstrat abilitatea de a depune ouă. Povestea călătorește până în zilele noastre, purtând cu sine și obiceiul de a oferi daruri copiilor, exact așa cum iepurașul i-a oferit zeiței ouă pictate în semn de mulțumire. Sigur, ne-ar plăcea să credem că această zeiță ar putea trece pe la fiecare dintre noi, anunțând noul început și oferindu-ne vitalitate…dar știm că lucrurile nu stau chiar așa.

        De aceea, pentru un plus de energie, pentru voie bună și zâmbete, pentru ceva fresh sau ceva dulce, te așteptăm la Pick Up Coffee până pe 30 aprilie și continuând cu data de 4 mai. Suntem pregătiți atât pentru cei mai melancolici, care nu s-au desprins încă de temperaturile cu minus și preferă o băutură fierbinte, cât și pentru cei care poate sunt în căutare de ceva răcoritor și fresh în ton cu vremea de afară. Eostre reușește totuși să ne lase câte puțin din aromele fructate ale primăverii, motiv pentru care veți găsi din nou cât de curând în coffee shop fresh-uri, limonadă și pentru cei mai îndrăzneți, Hipster Espresso. Acesta combină apa tonică de cireșe sau de mandarine cu gustul clasic de espresso, rezultând astfel o băutură cel puțin îndrăzneață dar care merită încercată. Limonada, pe de cealaltă parte va păstra notele clasice de căpșuni și fructul pasiunii. Întorcându-ne acum la specialitatea noastră, și anume cafeaua, anunțăm cu plăcere că pe lângă Brazilia și Ethiopia vom aduce curând pentru voi arome precum: Guatemala, Brazilia și Peru. Notele florale, fructate, citrice sau ciocolatii sunt astfel potrivite pentru toate gusturile.

        Pick Up Coffee & More te așteaptă oricând să redescoperi băuturile reci ale sezonului și să acorzi o șansă noilor arome. Nu în ultimul rând îți urăm zile pline de zâmbete, căldură și sărbători fericite!       

28aprilie
2021
  • 462
  • 0

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe

doar cu adresa de email

Fii la curent cu noutatile legate de produsele si serviciile noastre, pentru a beneficia de avantaje exclusive! Completeaza mai jos adresa ta de email si iti vom trimite informatii importante, oferte atractive si invitatii la evenimente organizate