Cei mici scriu scrisori pentru Moș Crăciun, cei mari scriu liste. Liste de cumpărături, de cadouri, poate de dorințe sau de idei. Cei mici mișună pe lângă pom sperând că Moșul a venit mai devreme, cei mari mișună prin magazine sperând că nu au ajuns prea târziu și că nu vor găsi rafturile goale. E vital să găsim tot ce am pus pe listă. Toată lumea caută cadoul perfect; copiii îl caută sub brad, iar adulții în magazine. Iar cadourile nu sunt decât o mică parte din forfota Crăciunului. Împachetarea acestora, găsirea decorațiunilor, împodobirea bradului și a casei, mâncărurile tradiționale; toate acestea se întâmplă în avans, și de multe ori poate zilele Crăciunului ne găsesc într-adevăr pregătiți dar obosiți. 2020 ne aduce însă o perspectivă nouă asupra Crăciunului. Poate nu reușește să îi aducă pe toți ai noștri aproape de noi, sau ne îndeamnă să nu ne aruncăm în aglomerația magazinelor, dar cu siguranță ne invită la redescoperire. Redescoperirea bucuriei prin lucrurile simple. Iar Pick Up Coffee & More înțelege foarte bine ce înseamnă aceasta bucurie și încearcă să o aducă spre clienți cu fiecare zi care ne aduce mai aproape de Crăciun. Atât prin cafeaua mult iubită, cât și prin deserturi speciale care să mai îndulcească zilele aglomerate, prin decorațiuni hand-made, provocări care invită la fapte bune și împărtășirea bucuriei de Crăciun. Și pentru că bucuria este sentimentul reuniunii, coffee-shop-ul va rămâne deschis pentru clienți până în ajunul Crăciunului, când este pregătit să primească, așa cum se cuvine, colindători, care vor fi serviți în mod tradițional cu nuci, portcoale și covrigi. Tradiția de a primi colindători a început încă de anul trecut și are să fie păstrată și anul acesta, desigur, adaptându-ne la noile condiții și reglementări pe care le respectăm.

        Perioada Crăciunului este o perioadă așadar festivă, o perioadă a întoarcerii către cei de lângă noi, către ce ne face fericiți, perioadă care în acest an ne-a găsit în vremuri dificile. De aceea îndemnul Pick Up Coffee & More, este să nu îți pierzi veselia și tot ce se află bun în tine și să nu uiți că gesturile simple sunt cele care ne aduc cu adevărat împreună și care ne bucură la finalul zilei. Noi îți dorim să ai parte de un Crăciun liniștit, după un an atât de tumultos, să ai curajul să te adaptezi la atipic și bucuria de a continua!Tu cine împarți cafeaua Crăciunul acesta? ?

23decembrie
2020
  • 490
  • 0

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe

doar cu adresa de email

Fii la curent cu noutatile legate de produsele si serviciile noastre, pentru a beneficia de avantaje exclusive! Completeaza mai jos adresa ta de email si iti vom trimite informatii importante, oferte atractive si invitatii la evenimente organizate