Fie că te afli în postura lui Grinch, fie în postura lui Lucy Lou Who, cu siguranță perioada Crăciunul aduce cu sine semnificații aparte. Poate te leagă de aceasta amintiri din copilărie, sau obiceiuri familiale, mese tradiționale sau persoane dragi. Oricare ar fi aceste seminficații pentru tine, cred că putem fi de acord cu faptul că această perioadă înseamnă pentru mulți dintre noi colinde, nuci, miros de cozonaci, căldură, bradul împodobit, lumină și daruri. La Pick Up Coffee însă au reușit să își facă loc printre conuri, nuci și crenguțe de brad, câteva turbane, cocktailuri, fructe tropicale, câțiva pomi de mango împodobiți, desigur, cum altfel decât prin intermediul cafelei de origine care reușește să aducă cel puțin în imaginația noastră toate aceste elemente care sunt tradiționale Crăciunului de pe teritoriul Ethiopiei, Braziliei, Kenyei și Indiei, de unde provine și cafeaua noastră. Prin aroma puternică ne invită să ne imaginăm așadar un Crăciun în mijlocul verii precum ar fi în Brazilia, sau case împodobite cu flori roșii în loc de luminițe, precum ar fi în India. Crăciunul poate căpăta desigur și forme autohtone, bradul de stuf din interiorul cafenelei servind drept model. Sustenabilitatea este un alt pilon de bază al Crăciunului marca Pick Up Coffee, dovadă fiind alte decorațiuni ingenioase, lucrate manual, precum ghirlande de nuci și conuri, „globuri” din portocale deshidratate sau bradul construit chiar din paharele coffee shop-ului. Indiferent de care parte a baricadei te afli (Grinch sau Lucy Lou Who / gustul floral fructat al Ethiopei sau cel puternic de ciocolată neagră al Braziliei), Pick Up Coffe & More este pregătit să te primească cu drag și promite nu doar un gust unic, cât și o experiență călduroasă.

        Luna cadourilor însă se deschide pentru noi cu dublu motiv de sărbătorit, întrucât data de 14 decembrie marchează împlinirea unui an de la deschidere! Venind vorba de cadouri, Moșul anul acesta a reușit să ascundă câteva și în coffe shop, și desigur ne invită să le descoperim împreună. Poate pentru noi însă cel mai frumos cadou este însăși retrospectiva acestui an, în care am învățat și ascultat nevoile clienților, în care am experimentat rețete noi, în care am căutat să devenim din ce în ce mai buni, în care am găsit soluții chiar și în momentele incomode. Crăciunul reușește să încununeze așadar acest context festiv și să continue lanțul evenimentelor plăcute, de aceea te invităm să faci loc în căminul tău, alături de mirosul de cozonac și aromei de cafea!

13decembrie
2020
  • 501
  • 1

1 Comments

  1. by Stefania Haralam 14 decembrie 2020 19:13

    Felicitari si La Multi Ani Pickup Coffee!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe

doar cu adresa de email

Fii la curent cu noutatile legate de produsele si serviciile noastre, pentru a beneficia de avantaje exclusive! Completeaza mai jos adresa ta de email si iti vom trimite informatii importante, oferte atractive si invitatii la evenimente organizate